Filters

Kleur

Wolvilt en burel

Wolvilt behoeft weinig introductie als mooi, tijdloos én duurzaam tassenmateriaal. Wolvilt is van nature wvuilafstotend en kan een spatje water goed verdragen. In een tas met een strak design of eenvoudige lijnen komt vilt helemaal tot zijn recht. Bijkomend voordeel: vilt rafelt niet en kan dus gemakkelijk ongevoerd verwerkt worden. 

Wij kozen voor ons assortiment voor 100% wolvilt in verschillende mélange-kleuren. Toegegeven, 100% wolvilt is een pak duurder dan zijn polyester tegenhanger maar verwerkt en voelt ook véél aangenamer. En voor een tas heb je meestal geen meters nodig, dus geloof ons, dit vilt is de investering zeker waard. 

Ons wolvilt is 2mm dik, wat ons betreft de ideale dikte om een tas mooi vorm te geven maar ook nog perfect verwerkbaar te zijn met een gewone naaimachine. De rolbreedte is 60cm.

Burel is een stof die qua look sterk doet denken aan vilt. Deze stof bestaat ook uit 100% wol, maar werd eerst geweven en dan pas vervilt. Door dit proces is de stof oersterk. Burel vindt haar oorsprong in het Portugese hooggebergte waar ze herders warm hield in gure weersomstandigheden. 

Ook burel is water- en vuilafstotend, en rafelt niet. De stof is iets dunner (1,7mm), soepeler en ruwer dan ons tassenvilt, en beschikbaar in zeer intense kleuren. Burel wordt verkocht per fat quarter (50 x 70cm).

Filter
Filters

Wolvilt antraciet gemeleerd
€7,25 Wolvilt antraciet gemeleerd
Wolvilt donkergrijs gemeleerd
€7,25 Wolvilt donkergrijs gemeleerd
Wolvilt lichtgrijs gemeleerd
€7,25 Wolvilt lichtgrijs gemeleerd
Wolvilt bruin gemeleerd
€7,25 Wolvilt bruin gemeleerd
Wolvilt lichtbruin gemeleerd
€7,25 Wolvilt lichtbruin gemeleerd
Burel fuchsia
€8,85 €14,75 Burel fuchsia
Sale
Burel felrood
€8,85 €14,75 Burel felrood
Sale
Burel zilvergrijs
€8,85 €14,75 Burel zilvergrijs
Sale
Burel azuurblauw
€8,85 €14,75 Burel azuurblauw
Sale

© Copyright 2019 k-bas Powered by Lightspeed