Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies

Wasbaar papier

Filters

SnapPap Plus Wit

Kraft-tex is een dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Door voorbehandeling is deze kraft-tex soepeler en heeft een mooie generfde structuur. Kleur: wit.
€11,95

SnapPap Plus Bruin

Kraft-tex is een dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Door voorbehandeling is deze kraft-tex soepeler en heeft een mooie generfde structuur. Kleur: bruin.
€11,95

SnapPap Plus Naturel

Kraft-tex of SnapPap is een dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Door voorbehandeling is deze kraft-tex soepeler en heeft een mooie generfde structuur. Kleur: naturel.
€11,95

SnapPap Plus Zwart

Kraft-tex is een dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Door voorbehandeling is deze kraft-tex soepeler en heeft een mooie generfde structuur. Kleur: zwart.
€11,95

SnapPap Plus Lichtgrijs

Kraft-tex is een dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Door voorbehandeling is deze kraft-tex soepeler en heeft een mooie generfde structuur. Kleur: lichtgrijs.
€11,95

SnapPap A4 (assortiment)

Assortiment van 10 vellen onbehandelde SnapPap, formaat A4. Ideaal voor gebruik met een printer. Het assortiment bevat 2 vellen van de volgende kleuren: naturel, bruin, zwart, wit en grijs.
€15,50

Kraft-tex Naturel

Kraft-tex is een stug dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Beschrijfbaar, wasbaar en verwerkbaar met de naaimachine en oersterk. Kleur: naturel.
€1,00

Kraft-tex Grijs

Kraft-tex is een stug dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Beschrijfbaar, wasbaar en verwerkbaar met de naaimachine en oersterk. Kleur: grijs.
€1,00

Kraft-tex Wit

Kraft-tex is een stug dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Beschrijfbaar, wasbaar en verwerkbaar met de naaimachine en oersterk. Kleur: wit.
€1,00

Kraft-tex Bruin

Kraft-tex is een stug dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Beschrijfbaar, wasbaar en verwerkbaar met de naaimachine en oersterk. Kleur: bruin.
€1,00

Kraft-tex Zwart

Kraft-tex is een stug dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Beschrijfbaar, wasbaar en verwerkbaar met de naaimachine en oersterk. Kleur: zwart.
€1,00

Wasbaar papier Zilver

Altijd in voor de nodige portie bling? Dan is dit wasbaar papier met zilver folie helemaal jouw ding! Combineer met stof, leer, 'gewone' kraft-tex, en maak elk stuk uniek. Afmetingen: 48 x 100cm.

Wasbaar papier (ook bekend als kraft-tex, of SnapPap) z
€17,50
Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies