Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies

Stoffen

Filters

Kurkleer bamboo Zwart met zilver

Prachtige luxueuze zwartkleurige kurkleer met bamboopatroon en zilver. Ideaal voor het maken van tassen. Spatwaterbestendig, slijtvast, licht, sterk en soepel. Perfect voor een feestelijk tasje of een opvallend accent.
€18,00 €16,20
NEW

Kunstleer Mustang Licht koper

Mooi kunstleer met reliëf in een prachtige lichtkoperen kleur.
€4,50 €4,05

Dry wax cotton Zwart

Prachtige kwaliteit dry wax katoen. Deze stof is waterbestendig en heeft de perfecte dikte voor tassen, rugzakken, messenger bags maar ook bijvoorbeeld parka's.
€7,50 €6,75

Oilskin Donkerblauw

Oilskin in een katoen behandeld met een was die wat vettig aanvoelt. Deze stof is vrij soepel, maar erg sterk. Kleur: donkerblauw.
€6,25 €5,62

Kunstleer Metallic Roze

Soepel metallic roze kunstleer voor tassen.
€3,50 €3,15

Kraft-tex Wit

Kraft-tex is een stug dik karton dat de eigenschappen van papier, stof en leer combineert. Beschrijfbaar, wasbaar en verwerkbaar met de naaimachine en oersterk. Kleur: wit.
€1,00 €0,90

Heavy washed canvas Lichtzand

Super mooie, uiterst stevige canvas met een natuurlijke kreukel. Perfect voor stoere manbags of tassen die tegen een stootje moeten kunnen.
€7,00 €6,30

Kunstleer Fluo Oranje

Dit slijtvaste en opvallende kunstleer met mooie structuur leent zich perfect tot handtassen, rugzakken, tassenbodems, en allerhande home decoprojecten. Kleur: Fluo oranje. Voorgesneden in stukken van 50 x 35cm.
€4,25 €3,82

Duck canvas Naturel

Deze super sterke stevige canvas is traditioneel en natuurlijk waterafstotend, perfect geschikt voor tassen!
€7,50 €6,75
BACK IN

Kunstleer Warmgeel

Dit slijtvaste kunstleer leent zich perfect tot handtassen, rugzakken, tassenbodems, en allerhande home decoprojecten. Kleur: Warmgeel. Voorgesneden in stukken van 50 x 70cm of 50 x 140cm.
€7,50 €6,75

Kurkleer Bamboo met goud

Prachtige luxueuze natuurkleurige kurkleer met bamboopatroon en goud. Ideaal voor het maken van tassen. Spatwaterbestendig, slijtvast, licht, sterk en soepel.
€18,00 €16,20
NEW

Kunstleer Diagonaal Lichtzand

Mooi kunstleer met interessant lijntjes reliëf in een zomerse beige kleur.
€4,50 €4,05

K-bas biedt materialen aan die bij uitstek geschikt zijn voor tassen allerhande. Daarbij leggen we de focus op degelijke, duurzame producten. Zo hebben we een uitgebreid gamma aan kurkleer, wasbaar papier, kunstleer, waxed cotton en vilt.

Lees meer
Lees minder
Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies