Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies

Verzenden in Corona-tijden. Implicaties dd. 18/3/2020

Met de Belgische maatregelen om het COVID-19-virus in te perken veranderen er een aantal dingen met betrekking tot de verzending van de bestellingen.

1) Afhaling aan de winkel is niet meer mogelijk. We gaan ervan dat buiten komen om naai-gerelateerde boodschappen op te halen niet beschouwd wordt als 'essentiële verplaatsingen'. Daarover kunnen we uiteraard discussiëren ;).

2) Belgische klanten: BPost blijft aan het werk, dus zowel thuislevering als afhaling van pakketten op een Postpunt blijven mogelijk. Check zéker op het ophaalpunt van uw keuze open blijft! Bij niet-afhaling worden wij beboet en dat willen we liever vermijden.

3) Nederlandse/internationale klanten: Gezien ons inleverpunt voor DPD-pakketten gesloten is t.e.m. 5 april, verzenden we enkel nog met BPost. Voor jullie geldt dus per definitie thuislevering. Onze excuses voor de extra kosten, en gebrek aan flexibiliteit die dit met zich meebrengt. Vanaf dat we terug de normale regeling kunnen hanteren, doen we dat zeker!

We verzenden nog steeds quasi dagelijks en handelen alles af zo snel we maar kunnen. Omdat we dit ook combineren met jonge thuisblijvende kinderen en werkverplichtingen van partner kan het al eens zijn dat we de deadline net niet halen. We verontschuldigen ons alvast voor dit ongemak en hopen op jullie begrip.

#samentegencorona #stayinshoponlinesewon #24/24  

Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies