Alles voor je tas!
De ruimste selectie, online en offline
Snelle, wereldwijde verzending!
Professioneel advies

Over ons

Hoi, ik ben Mieke! Drijvende kracht achter k-bas*.

k-bas (de ~ (m./v.), ~sen)
zak, tas, ook boodschappentas of handtas, boekentas
zie ook: kabasse, kaba, kabba
middelnederlands: 'cabas', 'cabaes' voor geldkist, geldbuidel, beurs
oorsprong: Lat. capsa of capax
Frans: 'cabas' 
(bron: http://www.vlaamswoordenboek.be/definities/term/kabas)

Kortom, k-bas staat voor alles wat met tassen te maken heeft. 

K-Bas is een webshop die sinds 2016 gegroeid is vanuit een liefde voor zelfgemaakt moois en een frustratie met het gefragmenteerde online aanbod in tassenfournituren. 

Bij k-bas verzamelen we bekende en minder bekende tassenfournituren, in véle kleuren en véle maten. We proberen daarbij steeds te gaan voor kwalitatieve en duurzame materialen zodat jij als klant met een gerust hart kan snuisteren en wellicht net die ene gesp vindt waarnaar je op zoek was.   

Met onze tassenstoffen kiezen we voor een basiscollectie van neutrale designs en interessante materialen, die jij als klant naar eigen smaak kan combineren tot een chique tas, een elegant avondtasje, een stoere rugzak of een hippe tote bag.

Een tas moet mooi en handig zijn, maar ook de juiste stevigheid meekrijgen. In ons ruime assortiment aan verstevigingsmateriaal vind je zeker wat je nodig hebt! En ben je niet zo vertrouwd met tassen, dan vind je misschien wat inspiratie bij onze collectie aan tassenpatronen.

Kijk gerust rond, en laat je inspireren!

* Daarnaast kan je me ook volgen op mijn persoonlijke naaiblog www.siskobymieke.blogspot.be waar ik in mijn vrije uurtjes mijn projecten voor mijn 2 dochters, man en kennisenkring documenteer. En heel, maar dan ook héél af en toe verschijn ik zelf voor de lens in een zelfgemaakte outfit.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Alles voor je tas!
De ruimste selectie, online en offline
Snelle, wereldwijde verzending!
Professioneel advies