Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies

O-ringen

Filters

O-ring Nikkel 10mm

Fijne O-ring met een binnendiameter van 10mm, bij uitstek geschikt voor de bevestiging van fijne hengsels zoals een ketting. Kleur: nikkel. Prijs per stuk.
€0,25

O-ring Goud 10mm

Fijne O-ring met een binnendiameter van 10mm, bij uitstek geschikt voor de bevestiging van fijne hengsels zoals een ketting. Kleur: goud. Prijs per stuk.
€0,25

O-ring Brons 10mm

Fijne O-ring met een binnendiameter van 10mm, bij uitstek geschikt voor de bevestiging van fijne hengsels zoals een ketting. Kleur: brons. Prijs per stuk.
€0,25

O-ring Nikkel 20mm fijn

Fijne O-ring met een binnendiameter van 20mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: nikkel. Prijs per stuk.
€0,30

O-ring Goud 20mm fijn

Fijne O-ring met een binnendiameter van 20mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: goud. Prijs per stuk.
€0,30

O-ring Goud 25mm

O-ring met een binnendiameter van 25mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: goud. Prijs per stuk.
€0,40

O-ring Nikkel 25mm

O-ring met een binnendiameter van 25mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: nikkel. Prijs per stuk.
€0,40

O-ring Brons 25mm

O-ring met een binnendiameter van 25mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: brons. Prijs per stuk.
€0,40

O-ring Zwart nikkel 25mm

O-ring met een binnendiameter van 25mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: zwart nikkel (mat). Prijs per stuk.
€0,40

O-ring Goud 30mm fijn

Fijne O-ring met een binnendiameter van 30mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: goud. Prijs per stuk.
€0,50

O-ring Nikkel 30mm

O-ring met een binnendiameter van 30mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: nikkel. Prijs per stuk.
€0,50

O-ring Brons 30mm

O-ring met een binnendiameter van 30mm, ter bevestiging van tassenband, hengsels of riemen aan een tas. Kleur: brons. Prijs per stuk.
€0,50
Alles voor je tas!
De ruimste keuze, online én offline
Snelle verzending
Deskundig advies