Filters

Kleur
Materiaal
Metaalkleur
Maat of diameter

D-ringen

D-ringen zijn metalen of kunststof ringen in de vorm van een D (what's in a name). Ze worden vaak gebruikt als bevestigingsmateriaal voor riemen, tassenband en hengels. Langs de ene kant plat, voor een goede geleiding van een riem of band, en langs de andere kant afgerond, voor de gemakkelijke bevestiging van bijvoorbeeld musketons. 

Het geeft een instant professioneel resultaat. K-bas heeft ze voor u in vele maten en kleuren. Gelast en niet-gelast.

Elk type D-ring werd door ons zorgvuldig opgemeten. Zo heeft u meteen alle informatie om vanop afstand te beoordelen of de D-ring geschikt is voor uw project.

  • De maat, of maximale doorgang slaat op de breedste binnenafmeting. Deze maat is de meest courante om naar te verwijzen.
  • De ideale doorgang is de breedte van het platte stuk, afgeronde hoeken NIET meegerekend. Sommige D-ringen beginnen namelijk al sneller aan de ronding dan andere, wat de passage van riem of tassenband een beetje stroever maakt (maar niet onmogelijk). Maakt u uw hengsel zelf? Baseer u dan op deze maat om de ideale breedte te bepalen.
  • De afmetingen B(reedte) xH(oogte) geeft de afmeting van de hele D-ring mee, gemeten op het breedste punt in de breedte x het hoogste punt in de hoogte. 
  • Met de dikte wordt gedoeld op de dikke metalen draad waaruit de D-ring werd geplooid. Bij een fijne handtas past een fijne draad beter dan bij een grote weekendtas.
  • Tot slot geven we nog mee of de ring gelast werd of niet. De meeste D-ringen zijn niet-gelast. D.w.z. dat er een kleine breuk in de draad te zien is. Dit kan handig zijn wanneer u de D-ring een beetje moet kunnen openen om er iets aan te hangen. Vindt u dit niet mooi of hebt u een D-ring nodig voor zeer zware toepassingen? Kijk dan eens naar de gelaste ringen!
Tip: Bent u op zoek naar een specifieke kleur of breedte? Klik op 'Filters' in het meest linkse groene vakje!
Filter
Filters

D-ring Zwart Nikkel 38mm
€0,45 D-ring Zwart Nikkel 38mm
D-ring Zwart Nikkel 32mm
€0,40 D-ring Zwart Nikkel 32mm
D-ring Zwart Nikkel 25mm
€0,35 D-ring Zwart Nikkel 25mm
D-ring Zwart Nikkel 20mm
€0,35 D-ring Zwart Nikkel 20mm
D-ring Zwart Nikkel 12mm
€0,30 D-ring Zwart Nikkel 12mm
D-ring Zwart Nikkel 15mm
€0,30 D-ring Zwart Nikkel 15mm
D-ring Rosé Goud 38mm
€0,45 D-ring Rosé Goud 38mm
D-ring Rosé Goud 32mm
€0,40 D-ring Rosé Goud 32mm
D-ring Rosé Goud 25mm
€0,35 D-ring Rosé Goud 25mm
D-ring Rosé Goud 20mm
€0,35 D-ring Rosé Goud 20mm
D-ring Rosé Goud 12mm
€0,30 D-ring Rosé Goud 12mm

© Copyright 2019 k-bas Powered by Lightspeed