K-Bas summerchallenge

K-Bas summerchallenge

Zomer bij k-bas!

Na een overrompelende start, is het tijd om de batterijen even op te laden. Bestellingen tussen vrijdag 8 juli en zondag 17 juli worden terug verzonden vanaf 18 juli. Tijd voor zon, zee en strand!


Maar niet getreurd...dat wachten wordt beloond!
 

Elke bestelling* tussen vrijdag 8 juli 12:00u en zondag 17 juli 24:00u krijgt er een gratis knijpframe van 8,5cm breed bovenop. Met zo'n frame maak je in een handomdraai een leuk zonnebrilhoesje. Een handig hebbeding, dachten wij zo, nu de zon eindelijk haar weg gevonden heeft!


En... er is meer!Deel en win!

Maak je met dit frame een zonnebrilhoesje, dan maak je kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen in de vorm van een k-bas cadeaubon. 

Wat zijn de spelregels?

  1. Plaats een bestelling bij k-bas tussen vrijdag 8 juli 12:00u en zondag 17 juli 24:00u
  2. Gebruik het gratis knijpframe om een leuk, mooi, origineel, stijlvol,... zonnebrilhoesje te maken
  3. Deel dit hoesje op Instagram of je (publieke) facebookprofiel vóór maandag 15 augustus.
  4. Gebruik de hashtag #kbassummerchallenge en tag ons in je bericht of post (@kbas.be)
  5. Uit al de inzendingen wordt at random een winnaar getrokken. Deze wordt bekend gemaakt op onze facebookpagina vrijdag 19 augustus en persoonlijk gecontacteerd.


Inspiratie

Om jullie te inspireren maakten wij alvast een exemplaar. Daarvoor combineerden we een restje pastelroze en zwarte kurkleer met een bijzonder bling-bling-stofje van Lotte Martens (Characidae).

 


We lieten het geheel ongevoerd. Gewoon. Omdat dat kan.

 

Weet je niet goed hoe te starten? Dan is deze handleiding wellicht een goed startpunt. Let op, dat patroon vertrekt van een knijpframe van 10 cm breed, terwijl wij hier dat van 8,5 cm breed gebruikten. Trek dus 1,5 cm in de breedte af van dit patroon en verleng naar de maten van jouw zonnebril. Heb je een oversized exemplaar? (vanaf een omtrek > 15 cm) Dan is het frame van 10cm een aanrader!

 

En jij, wat maak jij?


* zolang de voorraad strekt 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

© Copyright 2019 k-bas Powered by Lightspeed