Opgelet: de betaalmethode iDeal is tijdelijk niet operationeel. We werken aan een spoedige oplossing!

How-to(1) Ritstrekker op ritsband zetten

  • Geplaatst op
  • 1
How-to(1) Ritstrekker op ritsband zetten

Rits op rol, oneindige rits, ritsband, trekker, schuiver, u hoort het in Keulen donderen?

Vrees niet: Ritsen hebben geen mysterieuze krachten! 

K-Bas heeft een heel assortiment aan deelbare en niet-deelbare ritsen, in verschillende lengtes, diktes en vele kleuren. Sinds kort voegden we daar nog de 'metallic' spiraalritsen aan toe. Die komen in een lengte van 100cm, en met 3 aparte trekkers. Dat maakt dat je erg flexibel bent. Je bepaalt zelf hoe lang je je rits wil, hoeveel trekkers je wil plaatsen en in welke positie (naar elkaar toe of van elkaar af - dat laatste vergt at meer vingerspitzengefühl).

Maar flexibiliteit vergt ook wel iets meer DIY. Hmmm. Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Het opzetten van de trekkers is veel eenvoudiger dan je denkt! Je hebt er enkel een schaar voor nodig. In dit filmje laten we zien hoe je te werk gaat.
 

Reacties

  1. De bezige bij De bezige bij

    Deze video geeft mij de ideale oplossing voor het zelf maken van een hoofdkussenbeschermer met een buitenmaatje. De afmeting van het kussen is zo extreem dat er moet vertrokken worden van een matrasbeschermer voor een tweepersoonsbed. Aangezien er vier beschermers moeten gemaakt worden is zo'n rits op rol de ideale oplossing voor de klus. De lengte van de rol is niet aangegeven als standaard afmeting, spijtig.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

© Copyright 2019 k-bas Powered by Lightspeed