Back-to-school actie

 • Geplaatst op
 • Door K-Bas
 • 56
Back-to-school actie

>> UPDATE <<

De winnaars van de 2 boekentaspatroontjes van Mind the Whale zijn bekend!

De voorkeuren gingen gelijk op. Van de 46 unieke reacties waren er 22 gegadigden voor de kleutertas en 24 voor de lagere schooltas. Bij de kleutertas ging reactie nr 21 van de 22.En dat is... 
Linsy!

De schooltas gaat naar de dame die reactie nr. 13 achterliet.
 
en dat is...
Joke (The needle of choice)

gefeliciteerd! De winnaars worden door ons persoonlijk gecontacteerd.

>>>>>>>>>>>
 
Het nieuwe schooljaar loert om de hoek. Tijd voor actie! Maak voor je kleuter een kleurrijke turnzak, voor je lagere schoolkind een stevige boekentas of voor je schoolgaande puber een hippe rugzak. Oh, en die nieuwe potloden, verdienen die geen nieuwe pennenzak? 

Korting

Met een korting van 15% op de fournituren in de back-to-school categorie geeft k-bas je alvast dat extra zetje! Ritsen, tassenband, d-ringen, passanten, boekentassluitingen, velcro, keperband, klittenband,...Sla je slag en ga aan het werk! De korting is enkel geldig van 3-8-2016 t.e.m. 9-8-2016. Dus twijfel niet te lang!

Inspiratie

Op zoek naar leuke patronen en tutorials? Neem dan alvast een kijkje op ons back-to-school Pinterestbord.

Give-away

De boekentassenpatronen van Mind The Whale werden hier uitgebreid getest en goed bevonden. Ook zin om daarmee aan de slag te gaan? Laat dan zeker een bericht achter, want wij geven 2 PDF-patronen weg! Eén Mix 'n Match Boekentaspatroon en één Mix 'n Match kleutertaspatroon

Laat een reactie achter op dit bericht vóór 8 augustus en vertel ons naar welk patroon je voorkeur uitgaat. De winnaars worden getrokken op 8 augustus. Nog net op tijd om die boekentas in elkaar te boksen ;)

Reacties

 1. Melody Verbist Melody Verbist

  Ook ik waag graag een gokje voor het winnen van een patroontje... Liefst het Mix ´n Match kleutertasje met een stoere schoolgaande kleuter en een kleutertje in spe ;) Een dikke "dank-u-wel" voor deze wedstrijd!

 2. Linsy Linsy

  Mijn stoere zoon gaat al even naar school (4de leerjaar) maar volgend jaar volgt zijn kleine zusje (16 maanden) in zijn voetstappen. Het is nog niet dringend maar wou volgende week beginnen shoppen voor haar eerste boekentasje. Deze actie komt dus als geroepen! Wat zou ik blij zijn met het patroontje voor de kleuterboekentas! Eentje voor mijn lieve dochter, eentje voor mijn metekindje,... De plannen in mijn hoofd krijgen stilaan vorm.

 3. Hennie Hennie

  Ik zou graag kans maken op het kleutertas patroon; met een kleuter en peuter in huis komt die goed van pas! ben pas een week lid van jullie Facebookpagina en al lekker rondgesnuffeld op jullie site. De eerste bestelling zal niet lang meer duren en dan zou het fantastisch zijn als er een gratis patroon meegestuurd word!

 4. Lieze Vanherck Lieze Vanherck

  Ik zou zo aan de slag willen gaan met het kleuterboekentas patroontje zodat mijn halfbroertje in stijl aan zijn school loopbaan kan startten. :) spannend he

 5. Sophie Sophie

  Waw, de boekentas is perfect voor m'n metekindje :-), en om in m'n klasje te gebruiken voor voorleestassen !

 6. Kristel Kristel

  Een boekentas zelf maken? Zou ik dat kunnen? Oh, wat zou ik dat graag proberen. Meteen een reden om ook een gokje te wagen.

 7. Claessens Claessens

  Zou fijn zijn om te winnen... Kindjes hebben nieuwe boekentas nodig en ja zou fijne verrassing zijn.op 8 /8 8 jaar getrouwd

 8. Sabrina Dewulf Sabrina Dewulf

  Dat zou wel leuk zijn. Een boekentas maken staat al lang op mijn to do lijstje, maar ik durf er niet aan beginnen. Als ik zo'n schoon patroon zou hebben, zou een duwtje in de rug zijn om dit niet langer uit te stellen

 9. Joke (Alice & Gabrielle) Joke (Alice & Gabrielle)

  O fijn! De kleutertas lijkt me ideaal om mee te beginnen (aangezien de zoon pas start met school zou een grote boekentas wat over the top zijn).

 10. Ashley Boeckx Ashley Boeckx

  Aangezien ik 2 kleuters in huis heb, kies ik voor de kleuter boekentasjes. Deze zijn super leuk. Aangezien ik nog nooit een rugzak maakte, kan deze mijn eerste worden. duimen maar!!

 11. Katrien Roosen Katrien Roosen

  Vanaf september hebben we 2 kleutertjes... Onze voorkeur gaat dus uit naar de kleuterboekentas. Zodat ik een schattige boekentas voor de dochter kan maken en een stoere voor de zoon... Wie weet kan ik er ooit nog eentje extra maken voor onze jongste telg, die pas in 2018 naar school moet... :)

 12. Klaartje Brits Klaartje Brits

  Eigenlijk moet ik mij pas volgende zomer aan een boekentas wagen. Dan gaat de oudste dochter naar het 4e leerjaar (en verdient ze wel een nieuwe boekentas) en de jongste dochter naar het 1e leerjaar. Nog tijd genoeg dus, en dat is goed, want ik twijfel maar over de ideale stofcombinatie, mijn capaciteiten, enz...

 13. Jolien Jolien

  Wat n leuke actie! Zou graag kans maken op het (normale) boekentaspatroon. Mn oudste heeft nog n jaar voor hij aan de 1e klas begint waar ze hier veel boeken voor moeten meeslepen. In n jaar zou het me toch moetdn lukken een mooie tas voor hem te maken? :)

 14. Katrien Katrien

  Er zou hier een ex-kleuter superfier zijn om met een zelfgemaakte boekentas de lagereschoolspeelplaats onveilig te maken. Dat patroontje winnen zou dus keitof zijn :-)

 15. Elke Gebruers Elke Gebruers

  Mijn zoontje gaat in januari naar de eerste kleuterklas. Nog tijd genoeg dus om het prachtige kleuterboekentaspatroon te gebruiken!

 16. Hannah Hannah

  Zoonlief gaat 1 september naar de eerste klas. Oma en opa stelden voor een boekentas te kopen voor z'n verjaardag maar hij wil liever een zelfgemaakte van mama ...smelt... Dus vandaag alvast de benodigdheden gekocht bij jullie en nu hopen op een patroon!

 17. Kathleen Kathleen

  Ik zie de dochter al vertrekken op 01/09 voor haar eerste schooldag met een super hip zelfgemaakt en ongetwijfeld een zelfgekozen kleuterexemplaar! Heb het al lang eens willen proberen, dus een patroon winnen zou me dat extra duwtje overtuiging geven om er aan te beginnen.

 18. Carolien (Madebycaro) Carolien (Madebycaro)

  De laatste tijd meer en meer tassen aan het naaien. De lagere school boekentas van Mind The Whale staat ook nog op mijn verlanglijstje, dus ik waag heel graag mijn kans voor dit patroon!

 19. withlovebyeva withlovebyeva

  En voor universiteitsstudenten een hippe schoudertas? Ik mag dan enkele weekjes extra vakantie hebben, ook hier wordt al aan het nieuwe schooljaar gedacht! Eergisteren sloeg ik een voorraadje van jouw kurkleer in bij Madeline, nu nog een patroon. Of wacht, ik win dat hier gewoon! En dan maak ik van de lagereschooltas een studentenexemplaar!

 20. Els Els

  Ik hoorde mijn jongste onlangs op de achterbank tegen zijn beste vriendje zeggen 'dat zijn mama zelf een nieuwe boekentas ging maken voor als hij naar het eerste leerjaar ging'. Owkeej, ik wist hier dus (nog) niets van. Stel dat ik het patroon win, dan kan ik niet meer anders zeker? Het perfecte kurkleer ligt al klaar :-). Ik zou het met plezier doen!

 21. Joke (The Needle Of Choice) Joke (The Needle Of Choice)

  Ik ga voor het boekentas patroon. Nog wel een jaartje te vroeg eigenlijk, maar dan heb ik zeker tijd genoeg, en da's voor mij vak nodig :-D. De kleuters zijn nog voorzien van schoolgerief :-)

 22. Stefanie o. Stefanie o.

  Mijn dochter trekt voor het eerst naar school en ik zou het wel leuk vinden om een leuke schooltas voor haar te maken zodat ze kan schitteren op haar eerste dag. Ik las ook al heel wat positieve dingen over het patroon en zou het graag eens uitproberen.

 23. Virginie Virginie

  Het motiefje maakt niet uit ik vind ze allebei mega cool. Mijn kleinste poppemie (laatkomertje 10j verschil met de zussen) mag in september voor het eerst naar school. Mijn allerlaatste keer instapke doen op de kleuterschool. Daarvoor had ik natuurlijk wel zo een originele boekentas gewenst. Ik kijk er al naar uit :-D

 24. Nathalie Nathalie

  De mix 'n match kleuterboekentas maakte ik eerder al, en ze heeft het ganse schooljaar met glans doorstaan. De grotere versie wil ik nu maar al te graag uitproberen. Ik weet alvast waar ik het nodige gerief moet zoeken!

 25. Annelies Annelies

  Wat een toeval! Ik ging net fournituren bestellen om de mix And match te maken voor mijn zoon die naar het 1ste leerjaar gaat. Vorig jaar maakte ik voor de jongste zoon een zebra kleuter mix And match!

 26. Elke Elke

  Wauw, ik droom ervan om de boekentas voor mijn dochter zelf te maken. Een fijn patroon zou al een goede stap zijn in de goede richting :-)
  Ik doe graag mee voor het patroon voor de grote boekentas.

 27. Anja Anja

  Nog nooit een boekentas gemaakt maar zou het wel is willen proberen. Die zelfgemaakte boekentassen die je in blogland ziet passeren zien er altijd geweldig mooi uit. Liefst het lagere schoolpatroon dan aangezien ik bijna uit de kleuters ben

 28. veerle veerle

  geweldig. mijn vingers kriebelen al om eraan te beginnen. liefst het kleuterpatroon voor de kleinste hier in huis

 29. Eline Eline

  Oh wat een leuke actie!
  Ik wil graag meedoen ( en natuurlijk ook graag winnen ;) ) wij doen mee voor een kleuterboekentaspatroon! Lijkt mij super leuk om te maken. Een nieuwe uitdaging voor de regenachtige zomerdagen door te komen ;)

 30. Eline Eline

  Oh wat een leuke actie!
  Ik wil graag meedoen ( en natuurlijk ook graag winnen ;) ) wij doen mee voor een kleuterboekentaspatroon! Lijkt mij super leuk om te maken. Een nieuwe uitdaging voor de regenachtige zomerdagen door te komen ;)

 31. Gina Gina

  Leuk! Over een paar maandjes gaat dochter naar school, dus binnenkort ga ik me ook maar is wagen aan een tas. Ik doe dus graag mee voor t kleuter patroon:)

 32. Kathleen C. Kathleen C.

  De lagere school boekentas lijkt me een mooie uitdaging! Ik naai nog niet zo lang, dus ik wil het graag als volgende stap proberen. Er zou er hier eentje heel blij mee zijn...

 33. An Van Gestel An Van Gestel

  Oooh wat een leuk idee, maar ik ben al begonnen aan mijn kleuterboekentas, dus ik waag mijn kan voor het boekentaspatroon, dan kunnen we de volgende jaren voort.

 34. Wendy Wendy

  oh ik doe graag mee voor het lagere school-patroon aangezien ik volgend jaar eentje heb die de stap naar de grote school mag zetten ;-)

 35. Sara Lammar Sara Lammar

  Oh wat zou ik graag het kleuterboekentaspatroon winnen :) (Wat een woord hé!). Mijn grootste kabouter gaat vanaf januari 2017 naar school moeten gaan en misschien helpt het mij wel bij de mentale voorbereiding om zijn boekentasje zelf te maken? ;)

 36. Rianne Rianne

  Oh, het kleuterboekentaspatroon, daar zou ik 'n gokje voor willen wagen! Ik heb al 'n paar verschillende uitvoeringen in gedachten....!

 37. Mariska Mariska

  Een patroon voor een kleuterboekentas... dat moet ik toch eens proberen. Mijn meid zou al staan popelen om de stofjes te kiezen

 38. Eleen Eleen

  Ik zou graag het grootste patroon winnen (ook al zegt dat nog eens dat mijn mini's écht groot aan het worden zijn)!

 39. Annick Annick

  Ik wil graag mijn kans wagen voor het boekentaspatroon. Ik zou deze heel graag willen maken voor mijn zoontje.

 40. Nicole Nicole

  Heel graag waag ik een kansje voor de boekentas. Dan kan ik ineens ook alles bestellen in de kbas shop. En dan kunnen mijn kindjes uniek naar school.

 41. Kim Kim

  Onze zoon verdient een nieuwe kleuterboekentas, zo'n patroon is dus zeker welkom! Vorig jaar naaide ik voor hem een rugzakje en zocht ik eindeloos naar de juiste fournituren maar dit jaar weet ik waar ik terecht kan! :-)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

© Copyright 2019 k-bas Powered by Lightspeed