Filters

Kleur
Materiaal
Metaalkleur
Maat of diameter

Schuifgespen

Draagt u uw tas de ene keer graag onder de arm of en de andere keer over de schouder? Een (schuif)gesp is dan onontbeerlijk. Schuifgespen worden vaak gebruikt voor het verstellen van tassenband of riemen. Met vast of los tussenstuk, in kunststof of metaal, voor elk project heeft K-bas een geschikte oplossing.

Elk type schuifgesp werd door K-bas zorgvuldig opgemeten. Zo kan u vanop afstand beoordelen welke schuifgesp het beste past bij uw project.
  • De maat, of maximale doorgang slaat op de breedste binnenafmeting. Deze maat is de meest courante om naar te verwijzen.
  • De ideale doorgang is de breedte van het platte stuk, afgeronde hoeken NIET meegerekend. Sommige schuifgespen beginnen namelijk al sneller aan de ronding dan andere, wat de passage van riem of tassenband een beetje stroever maakt (maar niet onmogelijk). Maakt u uw hengsel zelf? Baseer u dan op deze maat om de ideale breedte te bepalen.
  • De afmetingen B(reedte) xH(oogte) geeft de afmeting van de gesp in zijn geheel mee, gemeten op het breedste punt in de breedte x het hoogste punt in de hoogte. 
  • Met de dikte wordt gedoeld op de dikke metalen draad waaruit de gesp werd geplooid. Bij een fijne handtas past een fijne draad beter dan bij een grote weekendtas.
Filter
Filters

Schuifgesp Zwart Nikkel 38mm
€1,25 Schuifgesp Zwart Nikkel 38mm
Schuifgesp Zwart Nikkel 32mm
€1,10 Schuifgesp Zwart Nikkel 32mm
Schuifgesp Zwart Nikkel 25mm
€1,00 Schuifgesp Zwart Nikkel 25mm
Luxe Schuifgesp Zwart Nikkel 25mm
€1,10 Luxe Schuifgesp Zwart Nikkel 25mm
Luxe Schuifgesp Zwart Nikkel 30mm
€1,20 Luxe Schuifgesp Zwart Nikkel 30mm
Luxe Schuifgesp Nikkel 25mm
€1,10 Luxe Schuifgesp Nikkel 25mm
Luxe Schuifgesp Nikkel 30mm
€1,20 Luxe Schuifgesp Nikkel 30mm
Schuifgesp Brons 15mm
€0,40 Schuifgesp Brons 15mm
Schuifgesp Brons 20mm
€0,45 Schuifgesp Brons 20mm
Schuifgesp Brons 25mm
€0,50 Schuifgesp Brons 25mm
Schuifgesp Brons 32mm
€0,60 Schuifgesp Brons 32mm

© Copyright 2017 k-bas Powered by Lightspeed